Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tid är kärlek?

Solbrus och vågdans
precis när älven rinner
ner från dig till mig.




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-10-07 21:49



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ögonblicksbild med förtätning!
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP