Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Judas brev samt 2 Petrus, kapitel 2.


DEN SJÄLVUTNÄMNDA EXPERTISENS FANTASIVÄRLD

De självutnämnda experterna

på någon de aldrig mött

men alla argumenten

har man ihärdigt stött och blött

Man svarar som maskiner

med otaliga citat

Men bakom allt det där finns

ett infernaliskt hat

 

Man ifrågasätter Ordet

Bibeln, som man knappt har läst

och vill att "fanatismen"

genast ska bli kväst

En ritt på höga hästar

Det går med väldigt fart

Jag finner tröst i Skriften:

Min Jesus kommer snart!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-14 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP