Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstens inträde

Reser genom tystnadens landskap

Längs vägkanten går får i flock

Kör förbi vackra stugor  med fäbods prägel

Löven virvlar runt på vägen

Stora mörka fjäll reser sig i bakgrunden

Naturen visar sitt storslagna landskap

Ser långt  ger en inre fred och ro i ögon blickets sken

Det är tid för höstens färgstarka ljus

Ögon med  stänk av tårar

Det kommer tid när saknaden bleknar

Höst björkarna vajar

Längtan att falla i löven

Finns alltid kvar




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-16 10:43



Bookmark and Share


  Koloristen
"I'm only painting the clouds with sunshine" som den gamla låten har det.
2023-10-17

  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2023-10-17

  alicja lappalainen VIP
realistiska bilder av hösten och ett fint samspel mellan naturen och den själsliga stämningen.
2023-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP