Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HÄR SITTER VI MED FACIT

Här sitter vi med facit

långt ifrån krigets fasor

Här sitter vi med märkesjeans

när andra går i trasor

Sverige  vet alltid bättre

Sverige vet alltid bäst

Präktiga moster Märta

kväser snabbt din protest

 

"SÅ borde ni väl göra

SÅ borde ni har gjort!"

Vi tar dig i ditt öra

Lägg nu om kursen fort!

Här sitter vi vid skrivbord

och fabricerar drapor

"Dansa nu, tredje världen

annars så blir det skrapor!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/10 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2023-10-18 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP