Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MARANATA! Jesus kommer!


UPPGÖRELSEN ÄR DEFINITIV

Uppbrottet bringar

glädje och liv

Uppgörelsen är

definitiv

En gång för alla

This time for real

Kampropet skallar

Allt står på spel!

Tiden är inne

Snart är Han här!

Frid till mitt sinne

uppbrottet bär

Fanan ska bäras

rakryggat, stolt

Herren ska äras

av min revolt!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/10 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2023-10-22 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP