Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beträffande cannabislobbyn är min inställning tvär, gammalmodig och totalt ohipp.


Till flummarna

öppna kronärtskockan
till sköna haschschakten
prata med universum
bli alltet på mattan
i fnissande golvhög

kristaller och reggae,
indianska drömfångare
och överfulla askkoppar,
damm i hörnen, bränd
pommes frites, hiphop
och socialbyråer, pissprov
och verklighetsflykt, nojor
och falskpolare med fimpar
som svar på livets gåtor
i vanföreställningens
sengångardans

psykiatrins kala rum




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-23 17:02



Bookmark and Share


  materia2k
Avslutningen "psykiatrins kala rum" är mästerligt.
2023-10-26

  materia2k
På pricken. Också bra, denna.
2023-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Vegetarianism och veganism är styggelser som jag tar avstånd från.
2023-10-24

  lodjuret/seglare VIP
Korvätartävlingar är ingenting för vegetarianer... de vill gå framåt och sig i form genom att bära ägg i sked.
2023-10-24

  Larz Gustafsson VIP
Nolltolerans mot hasch!
Bejerot hade rätt!
Militant kamp mot droger och flum!
2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP