Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer än perfekt

Det var inte bara perfekt,
det var som det var,
mer exakt kan det inte bli.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-10-24 07:00



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Den är inte bara god, den är jättegod, kakan, tårtan.
2023-10-24

  lodjuret/seglare VIP
Den är inte bara god, den är jättegod, kakan, tårtan.
2023-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP