Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRÅN TOMRUMMET TILL TRONRUMMET

Från tomrummet till tronrummet

Så glad att jag är här!

Så tacksam till min Skapare

som lyft mig ur misär

ur dödsångest och syndens död

Jag står på blodets grund

försonad med min Skapare

och läromässigt sund

 

Från tomrummet till tronrummet

Här fröjdas jag var dag

Och om jag skulle vackla eller 

om min tro blir svag

så vet jag att Gud stöttar mig

med all den kraft Han har

När världens fröjd en ände tar

har jag det bästa kvar!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-26 08:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tusen tack!
Ja, den var verkligen omvälvande.
2023-10-26

  Vindsvala VIP
Fin beskrivning om en genomgripande livsförvandling!
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP