Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögn som ideal

försäljare och värvare:
lögnen inte bara som metod
utan som högsta ideal

i CV-språket
kallas det förstås
social kompetens

synar er kortlek:
ni är klara som glas
i er uppövade falskhet:
munnarna ler men ögonen
är sluga pytonormars

nix
skriver inte på
som en jädra sövd
antilop




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-26 15:02



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har verkligen satt "huvet på spiken" .
Denna värld är en värld där dem ovan där kör med en som om man är ett miffo som dem kan behandla som skrot.

Håller med dig. Skriver inte på nåt, ,
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP