Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- fuck it...


Till världens ände

vägen utan slut.
Allt bara fortsätter, fortsätter utan att fråga, utan att kolla läget först, väller in som syn intryck, som ljud intryck, du tolkar dessa millisekunder, försöker organisera dem till något användbart, men det går så fort, så vi försöker urskilja dem viktigaste intrycken, men även dem väller in, i väldig fart, de finns ingen tid att ens försöka tänka, försöka förstå, försöka analysera, bryta ner event, göra logiska sidnoteringar, dina läppar bara rör på sig mystiskt, och ut kommer ord. Ord som jag vet vad dem betyder, det jag inte vet är vilka vad dem betyder något för dig... du är lika omöjlig som allt annat. Lika otålig och rastlös som världen som omsluter dig med, dränker dina tankar och ditt förstånd. Det är en salig blandning mellan helt ofattbart vackert och helt omöjligt smutsigt, lerigt, kallt, blött, jordens doft... gräsets doft... luftens doft... känner du dem, känner du dem tränga sig på... så hårt, så ivrigt, att de enda en kan är att stänga av, eller bli galen... fast jag är i och för sig övertygad om att stänga av sig själv är också en typ av galenskap. Typ som att sluta andas, se, känna, älska... Jag är ingenting, jag är ingenting i denna värld som dränker mig...
...

Och omöjlig...
Glöm inte omöjlig...
Denna världen är omöjlig.
Ingenting här är möjligt, glöm inte det...




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-22 19:21



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
låter droginspirerat
(typ markuth på den här sajten)
fast du sagt du slutat
så får väl tro på det
men...
bra skrivet! hoppeti hopp...
jag tycker jag är allting
och bella är det också :)
2024-04-23

    Sefarge VIP
Skrivelse som luckrar
upp den stela vinter
-känslan. Får mig
att tänka på Erik
Stagnelius mor
som sa flera år
efter hans död:
Erik var inget
för världen o
världen var
inget för
Erik(då när
han levde?)






2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP