Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARSÅNGER

Mina sommarsånger

trotsar kulen höst

Därför känner jag

att jag vill ge dem röst

Dessa sommarsånger

som har smekt min kind

och som dansat genom

både lönn och lind

 

Här finns ekon än

från gamla Östanån

Det är ljuden av

den bygd jag kommer från

Odödliga sånger

Sanna ever greens

Sjung om klarblå ögon

sol och slitna jeans

 

 

LARZ GUSTAFSSON 28/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-10-28 15:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Lite ljus i höstmörkret. Gillade att läsa den här. Riktigt fin.
2023-10-29

  Lottie Ålhed VIP
Ännu en somrig och fint gestaltad dikt. Bokmärkes den med av mej.
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP