Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så är det - haiku i

 

 

tiden är rund
allt annat är fantasi
i en ellips.

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-10-30 11:09



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
tiden/ljuset är en våg
3d-världen är en partikel
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP