Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glesbygdsrosor

Hela hösten har jag gått förbi en nyponhäck full med rosor.
Jag har inte kunnat motstå att lukta på dessa.
Häromdagen, hade de frusit, till min stora sorg.

Morgonen därpå var det pudervitt på marken.
Letade fram en varmare tröja, vinterjackan och kängorna.

Hann iallafall gå till mitt favoritställe, med strömmande vatten, gulklädda björkar.
Även stenarna hade blivit klädda med höstens löv i olika kulörer.
Solen sken, och jag den lilla människan
kunde invänta min själ.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-10-30 19:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Du fångade min odelade uppmärksamhet redan med titeln.

Man är verkligen rik om man kan glädja sig åt skapelsen i dess prakt.

"Vad är ett liv som ej kan ge en stilla stund att stå och se?"
2023-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlade naturupplevelser, speciellt favoritställets positiva inverkan.
2023-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP