Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bellman

Stockholms Central
trapporna där
du kom med en ros
frågat din granne
om jag kunde sova där
i köket kärlek
känslor
du tyckte det var lite ovanligt
med grå kjol och röda naglar
det var jag
med bubblel och jordubbar på balkongen
och musik
det var kärlek
Bellman




Fri vers av astridchen VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-30 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP