Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg sant

lyckopedagogernas
tama hälsofil och
lama ordprofil i
rena rama noll
och organisk
kadens om
ingenting

bladguldets
bönsyrsor om
streberprofiten

raketerna i Gaza
so what om ert
Rio de la Plata

Ikaros vingar
klibbar vid solen
glappet om roligt
innan fallet, dra
ur jacket

när det smyger
kring knuten
med fimbul på
hallmattan

när Fenris
övar satan
på gatan

ingen vet
hur nornor
spinner

noll pardon
när moll
tar don

loda märg
gräv djupare
än frekvensen i
reklamsekvensen

rullorna går
med bilans
fart över
jorden

ge akt
på orden
idissla inte
ljug och trall
till döddagar så
kistan sponsras
av McDonalds
fredagsmys i
evighet Amen




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-01 16:45



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Blandningen av mytologiska referenser med frekventa nutidsidiom i rappa och bitska rim- och ljudlekar påminner om Bodil Malmstens bitterljuva och självironiska stil.
Här träffar texten många av oss hobbypoeter och stämmer till eftertanke!
2023-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Det är Hamas som startat konflikten.
De är en samling lögnare och skurkar.
2023-11-01
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP