Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


titel

 

 

läs

 

inte natten

fylld av

 

hängande galleri

stjärnor 

punkter och avslut

 

brott i tystnaden

dessa ord 

som sammanfattar

 

oavslutande

omslutande

 

det vackra




Fri vers av in effigie VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-02 05:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En ros kan mycket väl vara det som utgör skillnaden mot en tulpan, likt en text mot en väldigt annan...
En del rosenbuskar har taggar,
tulpaner har nog mera av knippen...
2023-11-08

  KYREUS of Sweden
Verbal lyster....
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP