Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

Känslan ger kroppen varmhet.
Den existerar för dess godhet.
Dess hand smeker hjärtat med ömhet.
Den får oss att se världens finhet.
Den får oss att se vår vackerhet.




Fri vers av Kim Hurtig
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-11-02 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig