Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Jag sitter i ensamheten, inte arg eller ledsen, nej, inte lämnad.
Här, och bara jag, mig själv.
Det ger mig tid att tänka, att känna.
Jag måste ge mig tid att inventera mig själv.
Hur ska jag någonsin veta om jag är glad, lycklig, ledsen, arg, om det inte ens finns en minut för mig själv.
Ingen kan säga hur jag mår, än jag.
Ge dig tid, att vara du, i ensamheten




Fri vers av Kim Hurtig
Läst 109 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-02 23:10



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Bra och tydlig text.
Inventering är ett utmärkt ordval i sammanhanget.
2023-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig