Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller?

Jag tror på inget särskilt, allt, ingenting, vad spelar det för roll.
Spelar det någon roll vad jag tycker, tänker, vet, inte vet, kanske, kanske inte.
Betyder det mer för dig vad jag känner, än för mig.
Ibland tycks det så.
Ibland har mitt tal ingen makt, ingen styrka.
Ibland måste jag bli dragen, ibland är det jag som driver.
Varför.
Påverkar det jag gör, dig, på riktigt.
Det jag ser med mina ögon, ser du med dina.
Uppfattar vi lika, olika.
Jag ser blått, du ser rött, rött ser jag, rött ser du, eller.
Mina åsikter har ingen betydelse för mig i graven, inte dig heller.
I livet, är det någon skillnad vad jag tycker om mig, om dig, om allt, egentligen.




Fri vers av Kim Hurtig
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-11-02 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Hurtig
Kim Hurtig