Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Venetos guld

Som svarta
diamanter

strödda 
över gångstråk
och gömda prång

dignande
på olivträdens
knotiga grenar

skördas de
till Venetos
gyllene guld




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-03 16:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Oliver likt pärlor på ett band.

2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP