Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

no perfektion -

Å, jag fick hälsningar med fina glada foton
från min son med familj i Prag

det var länge sedan jag träffade dem
men ett kan jag säga
jag har skapande barnbarn!
och en härlig son och svärdotter!

för en stund sedan sken solen in genom fönstret
och jag satte mig i den sneda solstrimman och sydde

har just knåpat ihop en kofta med mössa o örhänge
av övergivna saker
känner mig så glad
för att jag inte är perfektionist!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-03 16:34



Bookmark and Share


  Anya VIP
Det ä en stor gåva att kunna skapa utan att det blir perfekt. Dina ord smittar och jag har att lära. Tack för att du så klokt smittar av dig!
2023-11-09

  Respons VIP
Mitt i livet mitt i flödet av stort och smått verkar diktarjaget uppskatta det vackra trots att det inte är perfekt. Det är stort i sig!
2023-11-05

  Kungskobran VIP
Allra sist
vill jag bli perfektionist
livet är jobbigt nog ändå
utan att det perfekta nå
2023-11-04

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som förmedlar kärlek, värme och gemenskap med familjemedlemmar och en fantastik skaparglädje
En extra applåd för förmågan att skapa nytt av något gammalt, återvinning, bra både för miljön och plånboken.
2023-11-03

    Lena Söderkvist VIP
Perfektionister är jobbiga. Ingenting jag gör blir perfekt, hittar fel hela tiden... (skratt)
2023-11-03

    ej medlem längre
inte är en dimension för sig självt.


2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP