Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spikpistolernas spel


Tystnaden som infinner sig när byggarbetarna intill tar lunchpaus.

Som om helgen kommit.

Men de börjar fäkta med spikpistolerna igen när timmen gått.




Fri vers av Music mind VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-04 06:35



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Man får ta det som musik
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP