Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krossa judehatet!


ANTISIONISM ÄR ANTISEMITISM

Antisionism är antisemitism

Man fördömer Israels existens

Man vill kasta judarna i havet

Det går inte att komma överens

med militanta terrorister

som har förintelse på sitt program

Antisionism är antisemitism

Tredje Riket tittat fram

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2023-11-04 07:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Uppskattar ditt stöd!
Judehatet ska inte segra!
2023-11-04

  Vindsvala VIP
Överleva eller utplånas är vad som gäller i detta fall, det senare har Hamas deklarerat att man har för avsikt att göra.
2023-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP