Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD HÖR INTE DE OGUDAKTIGAS BÖNER

Den som vill komma till Gud

måste tro att Han är till

och att Han lönar dem som söker Honom i tro

Den som är född på nytt

har löfte om bönesvar

och i sin andes djup har han alltid frid och ro

 

Den som vill komma till Gud

måste komma på blodets grund

Han måste vara renad och rättfärdiggjord

Den rättfärdiges bön

vill Herren lysssna till

men inte syndarnas vilsefarande hord

 

 

LARZ GUSTAFSSON 5/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-11-05 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP