Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rebuss till Långtbortistan

Osäkrade blemmor och obrutna tonårsben.
På väg, men var?
På väg som vad? Champagne eller kolsyrad svagdricka?
Å, om han bara komme bort från all så kallad kunskap,
om just honom.
Bara åka iväg i en rebuss med fulltankad tank
till friheten i Långtbortistan.




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 76 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-07 05:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jag faller särskilt för:
"Å, om han bara komme bort från all så kallad kunskap,
om just honom."

En psykologisk mening.....jag tänker mig att den unge mannen är på väg bort från någon myndighet....men jag kan ju tänka fel?
2023-11-07

  KYREUS of Sweden
VINGRESOR?
kanske
t u i?
2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP