Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Malmö Centralstation

underjordisk
bunkerstation

futuristisk
kall, steril

bänkarna sluttar
exkluderande design
modern, omänsklig
biljettautomaterna
suset i fläktarna
rulltrapporna

döden i betongen
här växer inga liljor

det ska susa kallt förbi
effektivt, utan att fråga
pendla kliniskt
utan att fråga




Fri vers av rostspik VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-07 12:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja!
2023-11-07

  Koloristen
Omänsklig var ordet.

Riv Turning Torso.
2023-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Turning Torso är motbjudande.
2023-11-07

  retzzzina VIP
Har aldrig fattat bänkarna xD eller förstår att syftet med sluttningen troligtvis är att hindra hemlösa från att slagga där, men de förlorar ju funktionen som bänk öht liksom
2023-11-07

  Larz Gustafsson VIP
https://genius.com/Garbochock-malmo-city-lyrics
2023-11-07
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP