Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstiderna kommer och går


En pelare av ljus sträcker sig mot himlen medans ljusglimtar skymtas rytmiskt här och där, varthän helikoptrarna nu beger sig.

Strålkastaren riktas mot molnen och lyser upp atmosfären.

De illgula ginkolöven faller till marken och efter många fötters trampande som sliter sönder ser det ut som gul snö på trottoaren.

Värmen har för tillfälligt sagt upp kontakten och vem vet när den kommer tillbaka?

Jag välkomnar vintern och kanske snön som fyller upp grundvattnet till nästa outhärdliga sommar.




Fri vers av Music mind VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-08 00:48



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vintern skall vara kall och klar
all snön skall vara kvar
2023-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP