Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De är verkligen livets pärlsocker våra katter


Katt

Min hand genom din päls
det mjuka
det varma
det kravlösa
tassar som bakar kakor på min mage
små obegripliga ord av kärlek
mellan oss




Fri vers av Marija M VIP
Läst 50 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-09 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP