Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att hitta sin inre röst, söka det nya och landa i sig själv.


Landa

En ensamt svävande fågel
flyger över egen kontinent
hon landar där det passar
hon söker efter grönska
hon söker efter nya
oupptäckta platser
trots kantstötta
utmattade
illa tilltygade
vingar
bär de henne
ett slag i taget
hon ser en äng som kallar
flyger
svävar
landar




Fri vers av Marija M VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-10 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP