Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föräldraskap

Kroppen är pinad
influensan har intagit mig
kring mig, i mig och på mig

muskler värker
hjärtat bultar
näsan rinner
halsen retar
hostan rasslar
febern skälver

men ändå är det
-en helt vanlig dag

Jag sätter mig åt sidan
blir publik på min egen boxningsmatch

barnen ska till skolan
hunden måste rastas
katterna ska matas
mailen borde läsas
maten ska bli klar
JAG VILL HA RÖTT KORT





Fri vers av Marija M VIP
Läst 37 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-10 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP