Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har blivit förälskad i denna sport som vuxen


Tennis

Jag söker den runda
gröna
med blicken klar
och kroppen redo

reaktionen bär
jag slår med innersidan
jag slår med lagom styrka
jag slår med lagom längd
jag slår med lagom höjd

Den landar där på andra sidan
precis vid dina fötter
utan någon hand

du ler
jag ler

Poäng!





Fri vers av Marija M VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-10 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP