Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människorna

de fega leker
trenne apor
säger inte
hör inte
ser inte

de dumma
kvittrar skvaller
vardagshändelser
reklamslogans

de modiga
är alltid ett
fåtal, civilt
kurage kan
inte köpas

de vanliga
utgör massan
springer i flock
följer trender

de ovanliga
går egna vägar
har egen karta

de intelligenta
genomskådar
ser system,
mönster




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-11 03:56



Bookmark and Share


  träsnidaren
en ovanligt bra text
2023-11-11

  soligajag_1 VIP
Stämmer så bra!!!

Tack för denna verkliga text . poesi !
2023-11-11

  Page Goldenboy VIP
bra gjort
2023-11-11

  Larz Gustafsson VIP
Leve de modiga!
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP