Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grattis på Fars dag älskling


Till dig, far till mina barn

Vi träffades på Penny Lane
du var Tarzan jag var Jane
ungdomskväll med dans och vin
du var söt och jag var fin

Vår förälskelse var het och skön
så en dag en präst gav bön
varsin ring i lämplig storlek
hetta blev till vardagskärlek

Snart så föddes liten dotter
högsta pris av alla lotter
liten späd på bröstet sova
sonen blev vår andra gåva

Timmarna blir snabbt till år
njut av stunderna vi får
son och dotter blivit stora
en dag vi dem förlora

Men minnet av en far
kommer att leva kvar
i barn och barnbarns blod
alltid stark alltid god




Bunden vers (Rim) av Marija M VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-11 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP