Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KANSKE ÄR DU I LUFTEN NU

Kanske är du i luften nu

Högt över fosterjorden

Svårt att omfatta alltihop

Svårt att få tag på orden

Men om den sista basunens stöt

helt plötsligt höres ljuda

så rycks vi båda upp av vår Gud

vårt kära Lejon av Juda!

 

Han som bevarar oss brinnande

bevarar oss i förbidan

Han borgar för vårt försvinnande

ställer oss inte åt sidan

Snart lyfts vi hem från en jämmerdal

vi båda vet ska gå under

Ty vi har medvetet gjort vårt val

trots alla stormiga stunder

 

Vår Gud är större än bristerna

större än hoten mot klotet

Ja, större än terroristerna

Arktis som hotas av sotet

Aposteln fick se en helt ny jord

och där ska du och jag vandra

inför vår Frälsares ansikte

fjärran från den som vill klandra

 

 

LARZ GUSTAFSSON 11/11 2023

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-11-11 18:08



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bugar mig djupt!
2023-11-11

  Vindsvala VIP
Mycket fin dikt till din älskade hustru på hennes resa!
2023-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP