Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUDEHATET IGEN

Några tycks anta att judehatet

upphörde fyrtiofem

Andra demonstrerar förvånansvärd flathet

när judarna försvarar sitt hem

Men när det gäller Hamas' terrorister

drar Sverige ut till deras försvar

lyckligtvis inte med vapenmakt (ännu)

men media ger allt vad de har

 

Några ger sitt stöd till judehatet

De förvaltar nazismens arv

Ska man sätta sig på en stol och gråta

eller lägga upp ett garv?

De är patetiska så det stinker

men samtidigt ett sorgligt pack

Hade jag makten så funnes de inte

Då blev det hej, men INTE tack

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2023-11-12 13:16



Bookmark and Share


    Maria Helena VIP
Ett stort tack! Det man sår idag, skördar man i morgon. Röstar man på en terrororganisation betyder det vissa saker. Svensk media är enkelriktat, naivt och historielöst.
2023-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP