Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Luk 14:26 Bibel2000


Älskade familj

- Om någon kommer till mig utan att hata sin far och sin mor och sin hustru och sina barn och sina syskon och därtill sitt eget liv, kan han inte vara min lärjunge.




Prosa av Staffan Nilsson
Läst 80 gånger
Publicerad 2023-11-13 19:27



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Jag bara upprepar: språket är ett tillstånd av "undersökning". Det här gör att jag verkligen gillar vägpredikanten från Palestina. Denna underbara människa som ville pressa sig mot det omöjliga. Han får gärna vara Guds son för mig.
2023-11-14

  La Magnólia VIP
Om man tänker på grundbetydelsen i ordet "hata" så ser man att det här betydelsen "älska mindre", alltså älska mindre än Jesus och hans får. Då stämmer det fint med det Jesus också sa: "Du ska älska din nästa som dig själv"
2023-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Nilsson
Staffan Nilsson