Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan huset släcker ned


jag stänger
dörrar och fönster
och går till sängs
med en bra roman
-
blickar tillbaka
och låter det ta tid
för det som varit
att vända sig om
-
men just som det sker
passar jag på
kastar slängkyssar
och vinkar
-
farväl dagsländor!





Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-11-14 23:14



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Ett varmt vemod, förtröstan och förväntan om skön sömn och kommande nytt liv finns.
2023-11-15

  Marita Ohlquist VIP
En bra avslutning på dagen.
2023-11-15

  Kungskobran VIP
Härlig reflexion
2023-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP