Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singla slant

en perfekt kombination
en blind ambition
en grund tanke
kallar oss vidare
utan att tänka
utan att veta

lever nu
dör imorgon
singla slant
bestäm riktning
bestäm en ny mening




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 59 gånger
Publicerad 2023-11-15 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg