Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sångtext jag skrivit till min älskade man. 25 år tillsammans. Svenska och kroatiska.


Du och jag - Ti i Ja

Tvoja ruka u mojoj, Grliš me
Din hand i min, du omfamnar mig

sada vrijeme može stati
nu kan tiden stanna

samo smo ti i ja
det är bara du och jag

Ti i Ja
Du och Jag
Ti i Ja
Du och Jag

Svijet nije isti
Världen är inte densamma

ali ti i ja
men det är du och jag

naša nas ljubav nosi, ti i ja
Vår kärlek bär oss, du och jag

Ti i Ja
Du och Jag
Ti i Ja
Du och Jag

Svijet nije isti
Världen är inte densamma

ali ti i ja
men det är du och jag

držimo se za ruke
vi håller våra händer

i hodamo zajedno
och går tillsammans

kroz dobra i loša vremena
genom goda och svåra tider

Ti i ja
Du och Jag
Ti i Ja
Du och Jag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Marija M VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-11-15 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP