Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rent och fint -

en långrandig regndag
väljer jag att fotografera
ljuset inomhus
och magi infinner sig

blommor, prydnadsfåglar
dagbok, målarbok
aromadiffuser, myslampor
glasflaskor i olika färger

jag kryper upp på bordet
vill ha prydnadsfåglarna
mer framträdande i bild
och jag välter ner ett glas

jag måste sopa alla skärvor
skaka mattorna ute
och gå ut med soppåsar
och jag ropar på min man

min man dammsuger hela köket
jag drar ut och drar in möbler
men snart nog är allt på plats
o, så rent och fint det blev!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-16 16:57



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att ha förmågan att vända något negativt, glaset som går sönder, till något positivt. Verkligen psykologi på hög nivå!
2023-11-24

  lila fjäderblomman VIP
Ja så det kan bli, man har tänkt sig ett och det blir ett annat!Kanske det blev både fint hem o fina foton! :)
2023-11-18

    Lena Söderkvist VIP
Håller med Kungskobran. Lägger till att detaljrikedomen i din text är rena fröjden.
2023-11-17

  Marita Ohlquist VIP
Ibland händer det något som man inte tänkt sig och man måste göra en extra städning.
Hoppas att bilden på fåglarna blev bra.

2023-11-17

  Kungskobran VIP
Hellre lite skit i hörnet än ett rent helvete.
Glasskärvor undantaget
2023-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP