Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8819

 

 

Fotogenlyktan

sprider sin värme och ljus

drömmer om ett hus

vid en porlande bäck och

ett skogsnära rofyllt sus

 

dofter och sprak från

en vedspis knäppandet från

golvtilja och vägg

utsikt från verandan klädd

i blommande kaprifol

 

du på väg från sjön

mot mig i ljus linnekjol

nakna fötter på

gräset som glittrar av dagg

i sensommarkvällens sol

 

grannen bankar i

väggen väcker mig ur min

slummer nyvaket

frågar jag mig kan grannen

störas av vad jag drömmer

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-17 13:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Romantiskt skaldar med en humoristisk tvist! - ja en del gillar inte skönhet ,,, vilket ses i världens alla hörn… tack för skönhet och skratt!
2023-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP