Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frukost för mästare

tjocka skivor arboga
på osötat grovt rågbröd,
en näve tomater, banan,
en liter mjölk.

det största
upproret mot
demonerna
gör man med
näringsriktig
livsföring i
friskluften

drogrusig
nudelkost
gör inga
poeter

brädspelarna
och dataspelarna
har fel: hjärnverket
måste syresättas,
inte bedövas med
kommersnonsens i
deodorantdeficita
tärningsteckens
ovädrade rum

McTolkien AB
gör inga
poeter




Fri vers (Fri form) av rostspik VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-20 14:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på ett samband mellan poetisk kvalitet och kost.
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik VIP