Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är sant, var befinner vi oss, vilka är vi


Dimbilder


En känsla av att
där finns någon som vill
säga något
försvinner raskt

Vägen upphör
om den ens fanns

Det var en gång en saga
som aldrig berättades
och därför inte kunde
anas

Spring och lek och
kom inte tillbaka

Allt blir okänt
när ögonen vänjer sig.



19/11 2023




Fri vers (Fri form) av Lena Söderkvist VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-11-20 21:40



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
igenkänner känslan av något anat, något på väg till att bli som aldrig kom upp i dagens ljus -
bra skrivet!
2023-11-22

  Kungskobran VIP
Dikten rymmer en vanmakt, berättelsen kom aldrig till stånd, vägen upphörde berättaren avled eller kunde inte berätta den.
Men livet går vidare bry dig inte mer.
spring och lek upptäck livet.

2023-11-21

  KYREUS of Sweden
Få hör
aka
vill höra
- GUDs Röst
2023-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP