Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

 

 

jag är skuggan som följer dig i natten

jag är den du aldrig blir fri från

jag har färdats över land och vatten

jag utsätter dig aldrig för hån

 

min uppgift är att skydda din själ

när verkligheten blir alltför svår

jag är den som vill dig väl

jag går där du också går

 

en ständig följeslagare jag är

har ingen kropp, ingen röst

jag på dina tankar bär

känner hjärtats slag i ditt bröst

 

sveper min skugga över din kropp

världen utanför får vänta

jag ger dig åter ditt hopp

trygghet vill jag dig skänka

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-11-22 09:54



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jesus!
2023-11-22

  Sparvögat VIP
Jag tycker om dina fina ord ~
till vindens skugga…

2023-11-22

  Marita Ohlquist VIP
En jättefin text som får mig att tänka på en skyddsängel.
2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP