Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det pilitiska språket

Pitin,
Trimp
Irdigin,
Irbin och
Xi Jinping
- snart simtliga kinisiska




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-22 05:17



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Pilimariskt skriftat
värre,eller bättre?
Don efter
person?
;)

2023-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP