Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Luftskeppet - 12. Av blimp. Kommentaren är riktad litet allmänt sådär, som att kasta ut flygblad från ett ufo, på bladet går att läsa på olika språk. 'Littlegreenmen isnotgreen, orsmall orevenmen'


Kommentar på en text (2801) bara ord





Du kanske begår samma 'feltänk' som andra
vilka gillar att skapa. Den som skall måla en tavla,
skriva en text, göra något bestämt i lera.

Den försöker ofta nog 'för mycket'.
Som att krama ihop ett papper
'för att början inte blev bra'.

Övning skall istället få vara en lek,
lek för att det är roligt.
Försök inte skapa 'ett mästerverk',

lek bara med orden. När du känner att du kan leka
och i leken har roligt,
så infinner sig lusten att skapa även.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-03 06:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP