Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som sker när ödet har sitt finger med i tillvarons spel




Den pittoreska stämningen
Vid det idylliska Pensionatet

Avbröts plötsligt utav ett av
-grunds skri,när en av gäst
-erna smygpissat inuti en
blommande syrenberså

Och råkat bli stucken på ett
mycket ömtåligt ställe av
ett ilsket bi som tydligen känt
sig starkt beklämd.

Det är sådana små trauman
man ej kan begära ersättning
för. Eller ej ens tala högt om

Som sitter kvar likt en tagg
i allas våra undermedvetna
personliga minnes-byrå.

Av oförutsedda levnads
-händelser man efteråt
funderat över hur de
Överhuvudtaget kunnat
inträffa. ..?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2023-11-24 09:56



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Härlig dikt,
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP