Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar denna sport som jag hittade för två och ett halvt år sedan.


Tennis 2

vita mönster i raka former
rutigt nät
tydliga regler
tydliga normer

vänskap och skratt
stärkta muskler
stärkta hjärtan
vi sover gott inatt

vinnarskalle
förlorarsnäll
här tjänar det inte till
med gnäll

här är vi lika
alla unika
här har vi roligt
det känns alltid soligt

tennis är vår sport
den ger oss stor komfort








Fri vers (Fri form) av Marija M VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-11-24 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marija M
Marija M VIP