Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till bröderna på Färöarna


STARKA MÄN PÅ VILDA ÖAR

Starka män på vilda öar

klamrar sig fast

Starka män på vilda öar

ger sig i kast

med att fånga vilda valar

och att klippa får

Nordanvind och höga sjöar

Mänskan spår

Gud rår

 

Man går inte av för hackor

Står mitt i storm

Inga veka borgarbrackor

Styrka är norm

Vilda män och vilda vindar

väckelsen bär

Ingen fiende dem hindrar

Guds kraft är där!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/11 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2023-11-24 17:53



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Stark dikt!
2023-11-25

  rostspik VIP
En uppfriskande dikt med attityd, går att uppskatta även som ateist.
2023-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP