Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyngd

Varför räcker inte
Jag till

För dig

Jo jag tror jag vet

Jag grubblar för mycket
Förgör mig själv

Det vackra
Som finns

Trampar jag ner

Mitt dåliga självförtroende

Som vanligt

Ett arv att bära med sig från barnsben

Och nej det är inte så jävla lätt

Att stå upp och sträcka på sig

När man var enligt allas ögon en ful
Jävla
Ankunge

Det går kanske inte att glömma

Hur det var

Det går att strunta i
Se framåt

Men att gräva på djupet
När jag släpper in

Ger ärliga avbildningar

Av den lilla flicka

Jag alltid kommer bära i mitt bröst.




Fri vers av Isvatten
Läst 32 gånger
Publicerad 2023-11-25 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten